Γραμμή Παραγωγής

CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο:

YIKANG AUTOMATION

Προκειμένου να συναντηθούν οι πελάτες υψηλότερο demands.FLY η αυτοματοποίηση εξοπλισμός εισήγαγε πιό προηγμένη φιλοσοφία εξοπλισμού και διαχείρισης αυτοματοποίησης, την πιό προηγμένη τεχνολογία κατεργασίας μερών και συνελεύσεων, το εισαγόμενο αρχαιότερο πλήρες CNC πολυ-πλατφορμών επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, τους μεγάλους αυτόματους τόρνους, CNC τα εργαλεία μηχανών επεξεργαμένος, μεγάλης ακρίβειας EDM, τη σχηματοποίηση εγχύσεων, της σφράγισης, die-casting και άλλος διάφορου από τις διαφορετικές χώρες, και παλεύουμε για να σταθούμε στην ίδια αρχική γραμμή με το προηγμένο διεθνές πρότυπο κάθε ημέρα.

CNC κέντρο επεξεργασίας:

YIKANG AUTOMATION

OEM / ODM

Η αυτοματοποίηση μυγών επιμένει ότι μόνο με την καλή υπηρεσία, μια επιχείρηση μπορεί να κερδίσει στο παγκόσμιο ανταγωνισμό. Έτσι οι πελάτες μας ικανοποιούν πάντα με τα προϊόντα και την υπηρεσία μας.
Τα τελευταία χρόνια, Angricht έχει αναπτύξει τις μακροπρόθεσμες σχέσεις cOem με μερικές διάσημες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, και τις ΗΠΑ και πωλεί τα προϊόντα σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές. Ο κύκλος εργασιών βουίζει γρήγορα κατά 80 τοις εκατό το χρόνο.
Στο νέο σχεδιάγραμμα, η αυτοματοποίηση μυγών θα χρησιμοποιήσει τα περιφερειακά πλεονεκτήματα του δέλτα Yangtze, του ποιοτικού προϊόντος ανεφοδιασμού και της καλής υπηρεσίας κάνετε τις μεγάλες προσπάθειες να προωθηθεί το εμπορικό σήμα μας «ΜΥΓΑ» και να γίνει διάσημος κατασκευαστής στο σφαιρικό υδραυλικό και πνευματικό τομέα.

Ε & Α

Η αυτοματοποίηση μυγών συνεργάζεται με πολλά διάσημα πανεπιστήμια, έχει προσελκύσει πολύ επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό για να μας ενώσει, αποτελεί τώρα 25% όλων των υπαλλήλων, η επιχείρηση έχει το τμήμα Ε&Α, με την ισχυρή επιστημονική και τεχνολογική δύναμη, την πλούσια επαγγελματική πείρα, άριστη παραγωγή και ο εξοπλισμός επεξεργασίας, μπορεί ανεξάρτητα να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να κατασκευάσουν όλα τα είδη πνευματικών συστατικών και να ολοκληρώσουν τα σύνολα εξοπλισμού, σταθερή καινοτομία, εξαίσια από το σχέδιο προϊόντων στις διαδικασίες παραγωγής, που παρέχουν στους πελάτες τα προϊόντα υψηλής επίδοσης.

Με την ανώτερη ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, που προσεγγίζεται στο recognization από τους πελάτες σε όλες τις πάνω από 70 χώρες.

YIKANG AUTOMATION

  • Εικόνες
  • Γραμμή Παραγωγής
  • OEM / ODM
  • Ε & Α
Επαφές
Επαφές: Mr. Jaren
Τηλ.:: 0086-15257858856
Φαξ: 86-152-57858856
Επικοινωνία
Στείλτε μας μήνυμα